Grandmama

Η ομάδα του grandmama ψάχνει διαρκώς και βρίσκει προϊόντα, συσκευές και υπηρεσίες που δίνουν λύση σε πρακτικά προβλήματα των ηλικιωμένων, προσφέροντάς τους μια ποιοτική καθημερινότητα.

Μία κρέμα για καθημερινό lifting

Όσο περνάνε τα χρόνια, οι γυναίκες ψάχνουμε για μία κρέμα που όχι μόνο θα μας προσφέρει καθημερινή ενυδάτωση αλλά που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις ρυτίδες, θα μας προσφέρει σύσφιγξη και θα ξανασμιλέψει το πρόσωπό μας.

περισσότερα

Κρέμα κατά των μαύρων κύκλων

Οι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες και η θαμπή όψη της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια απασχολούν όλες μας, μας κάνουν να αισθανόμαστε λιγότερο όμορφες και μας αναγκάζουν να ψάχνουμε τρόπους για να κάνουμε τα μάτια μας να δείχνουν πιο νεανικά, όμορφα και ξεκούραστα. Μία κρέμα υπόσχεται να μας λύσει το πρόβλημα.

περισσότερα

Ανατομικό μαξιλάρι κατά των κατακλίσεων

Οι ηλικιωμένοι και οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα και ακόμα περισσότερο όσοι είναι κλινήρεις είναι επιρρεπείς στις κατακλίσεις, που όταν συμβαίνουν τους ταλαιπωρούν και χρειάζεται αρκετός χρόνος για να ξεπεραστούν. Ευτυχώς στην αγορά κυκλοφορούν προϊόντα που βοηθούν τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπισή τους.

περισσότερα

Αντιοξειδωτικό πράσινο τσάι.

Το γεγονός ότι το τσάι κάνει καλό και έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες είναι γνωστό τα τελευταία χρόνια. Ειδικά το Ιαπωνικό τσάι θεωρείται και είναι από τα καλύτερα. Άλλωστε ποιος ξέρει καλύτερα από τους Ιάπωνες που η κατανάλωση του τσαγιού είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας τους;

περισσότερα

Μία καινούργια πρόταση για τη φροντίδα της ακράτειας

Όσο περνάνε τα χρόνια και μεγαλώνουμε το πρόβλημα της ακράτειας είναι πιθανότερο να απασχολήσει κι εμάς προκαλώντας μας ανασφάλεια και αναστάτωση στην καθημερινότητά μας. Ένα αξιόπιστο και διακριτικό προϊόν είναι αυτό που έχουμε ανάγκη για να αντιμετωπίσουμε και τελικά να ξεχάσουμε το πρόβλημα.

περισσότερα

Για γερό μυοσκελετικό σύστημα

Το μυοσκελετικό σύστημα των ηλικιωμένων είναι πολύ ευάλωτο σε τραυματισμούς, ενώ παράλληλα στην Τρίτη Ηλικία κάνουν συχνά την εμφάνισή τους εκφυλιστικές παθήσεις, όπως η οστεοαρθρίτιδα. Ένα συμπλήρωμα διατροφής 3ης γενιάς είναι εδώ για να μας βοηθήσει.

περισσότερα

Φυσική φροντίδα κατά της τριχόπτωσης

Μπορεί η τριχόπτωση να μην επηρεάζει την υγεία μας, έχει όμως επίπτωση στον ψυχισμό μας. Τη λύση μας προσφέρει μια νέα σειρά φυσικών προϊόντων.

περισσότερα

Αντιβακτηριδιακό Υγρό Κρεμοσάπουνο

Το συχνό πλύσιμο των χεριών μας, με τον σωστό τρόπο, είναι απαραίτητο προκειμένου να προλάβουμε μολύνσεις.

περισσότερα

Για μέγιστες πνευματικές επιδόσεις

Αν νιώθουμε πνευματική κούραση και θέλουμε να ενισχύσουμε τη συγκέντρωσή μας και τη μνήμη μας, υπάρχει ένα νέο συμπλήρωμα διατροφής που μπορεί να μας βοηθήσει.

περισσότερα

Φυσική φροντίδα  για τον προστάτη

Μετά από κάποια ηλικία η προστασία του… προστάτη είναι απαραίτητη για όλους τους άντρες. Ένα φυσικό προϊόν υπόσχεται να συμβάλλει στη διατήρηση της υγείας του.

περισσότερα

Κάλτσες για διαβητικούς και ευαίσθητα πόδια

Όσο μεγαλώνουμε τόσο χρειαζόμαστε περισσότερα βοηθήματα και αξεσουάρ ώστε να νοιώθουμε άνεση και να διευκολυνόμαστε στην καθημερινότητά μας. Οι ειδικά σχεδιασμένες κάλτσες αποτελούν ένα από αυτά. Είτε πρόκειται για ηλικιωμένους που είναι διαβητικοί είτε για ανθρώπους Τρίτης Ηλικίας με ευαισθησία στα πόδια, οι ειδικές κάλτσες μπορούν να βοηθήσουν.

περισσότερα

Ακουστικό βαρηκοΐας

Ου γαρ έρχεται μόνο έλεγαν οι Αρχαίοι. Το ευχάριστο είναι ότι πλέον στις μέρες μας χάρη στην πρόοδο της ιατρικής και της τεχνολογίας δεν είμαστε υποχρεωμένοι να υποφέρουμε από τις συνέπειες του χρόνου που περνάει, καθώς πολλές από αυτές μπορούμε να τις διορθώσουμε. Αυτό συμβαίνει και με την απώλεια της ακοής χάρη στα προηγμένης τεχνολογίας ακουστικά που έχουμε στη διάθεσή μας.

περισσότερα

Διορθωτικοί πάτοι που ανακουφίζουν τους πόνους

Τόσο όσο περνάνε τα χρόνια όσο και όταν έχουμε προβλήματα με τον τρόπο που περπατάμε, με τα πόδια μας και με πόνους, υπάρχουν ειδικοί ορθωτικοί πάτοι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να μας βοηθήσουν να διορθωθεί η στάση του σώματός μας και να ανακουφιστούμε από πόνους.

περισσότερα

Ένα αξιόπιστο πιεσόμετρο

Η μέτρηση της πίεσης με έναν αξιόπιστο και ασφαλές μέσο είναι πολύ σημαντική για όλους τους ηλικιωμένους που συχνά έχουν πρόβλημα με αυξημένη πίεση και γι’ αυτό χρειάζεται να την ελέγχουν και να καταγράφουν τις μετρήσεις ώστε να είναι βέβαιο ότι λαμβάνουν την κατάλληλη αγωγή. Ένα καλό πιεσόμετρο είναι το απαραίτητο εργαλείο.

περισσότερα

Βιταμίνες για την κάλυψη των αναγκών των ηλικιωμένων

Όσο οι άνθρωποι μεγαλώνουν μειώνεται η ικανότητα του οργανισμού τους να απορροφά τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων, που είναι όμως πολύ σημαντικά για τη γενική υγεία και την ομαλή λειτουργία του οργανισμού. Ευτυχώς βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής μπορούν να καλύψουν το κενό και τις ανάγκες μας.

περισσότερα

Πώς θα ανεβάσουμε τη σεροτονίνη μας;

Τα χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης επηρεάζουν τα πάντα: από τον ύπνο και την όρεξη, μέχρι τη μνήμη και τη διάθεση. Πώς μπορούμε, λοιπόν, να αυξήσουμε τα επίπεδα της σεροτονίνης;

περισσότερα

Πολυβιταμίνη με Μέταλλα

Η σωστή διατροφή είναι πολύ σημαντική για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας, αφού τους τροφοδοτεί με τα απαραίτητα συστατικά και ισχυροποιεί τον οργανισμό τους.

περισσότερα

Αντιμετωπίζουμε τον βήχα με τη βοήθεια της φύσης

Ο ερεθισμένος λαιμός και ο βήχας αποτελούν αντανακλαστικά του ανοσοποιητικού συστήματος στο ξέσπασμα του κρυολογήματος. Τι μπορούμε να κάνουμε για να αισθανθούμε καλύτερα;

περισσότερα

Υγιείς με ιπποφαές

Το ιπποφαές είναι ένα φυτό, του οποίου οι καρποί έχουν εξαιρετικά υψηλή διατροφική αξία, γι’ αυτό και αρκετοί ειδικοί συστήνουν να το εντάξουμε στη διατροφή μας.

περισσότερα

Κάθισμα Ανάβασης Σκαλιών

Οι ηλικιωμένοι με προβλήματα κίνησης δυσκολεύονται να κινηθούν ακόμα και μέσα στο σπίτι τους. Ένα ειδικό κάθισμα ανάβασης σκαλιών θα κάνει πολύ πιο εύκολη την καθημερινότητά τους.

περισσότερα